NTNUs versjon av Little Drummer Boy

Gemini.no ønsker sine lesere god jul med årets musikkvideo fra NTNU.

De siste årene har NTNU laget en musikalsk julehilsen med egne studenter og ansatte. I årets utgave hører du sangere fra NTNUs Institutt for musikk og Trondhjems Studentersangforening. Perkusjon: Henriette Kolset.

Flere julesaker

Er du i slaget for mer julestoff, serverer vi et knippe her:

Professorens pølsetips: Å få til ordentlige pølser er ikke bare et spørsmål om gode ingredienser og håndverk. Det er litt vitenskap i det også. Professor Trygve Magne Eikevik kan det. Han deler gjerne både fremgangsmåte og oppskrifter. 

Slik fyrer du miljøvennlig i moderne hus:   Å fyre opp i peisen er pur hygge. Men hvordan bør vi egentlig fyre i nye, tette og isolerte hus?

Klekketid i juleveden: Er du bekymret for småkrypene som følger med juletreet inn? Glem det, det er ikke der krypene kommer fra. I vedkassa, derimot – der er det sommer og klekketid.

Å drikke jul: Å drikke juleøl er en gammel tradisjon. Her er noen glimt fra norrøn julefeiring.

7000 år med øltradisjoner: Øl var trolig den første alkoholholdige drikken menneskene laget, og bidro til at våre forfedre ga opp nomadelivet.

Samfunnet taper på egoistiske gavegivere: Julegavene påfører samfunnet et enormt effektivitetstap. Hadde nå enda folk flest gitt hverandre penger eller gavekort. Men nei, ting skal det på død og liv være. Gi nå i det minste folk akkurat det de ønsker seg.