NTNU Kunstakademiet

Kunstakademiet ved NTNU: Uten mening

  • Publisert 01.06.11

Installasjon av to kopper på tefat, som begge er bearbeidet med nylonsnøre.

Kunstakademiet ved NTNU Uten meningKatarina Marthinsen arbeider med fotografi, skulptur, video eller installasjon, alt etter hvilket uttrykk hun mener fungerer best til hvert enkelt prosjekt.

Utgangspunktet i hennes arbeider er at vi aldri forstår livet vårt eller verden rundt oss fra samme ståsted. Det er fordi vi hele tiden utvikler oss og får nye forutsetninger for hvordan vi bearbeider hva vi opplever og har opplevd.

«Det er en mening med alt, bare ikke dette» er en refleksjon over hvordan kommunikasjonen oss mennesker imellom er preget av at vi kan være på to forskjellige steder i livene våre. Dette gjør at vi mistolker signaler, eller at vi rett og slett ikke har evnen til å sette oss inn i hverandres liv.

Installasjonen består av to kopper på tefat, som begge er bearbeidet med nylonsnøre.

Marthinsen har nettopp tatt bachelorgraden og skal fortsette på masterstudiet.