ET VERK FRA KUNSTAKADEMIET VED NTNU

Sandra Norrbin går andre året på masterutdanningen ved Kunstakademiet, NTNU. Hun arbeider i hovedsak med installasjoner. Ofte anvender hun industrielle materialer, som for eksempel kabler, ulike plastmaterialer og tau som hun finner ved fabrikker, industriområder og byggeplasser.

Disse materialene har i seg selv en industriell og «kjølig» karakter som hun forsøker å bryte ned ved at hun søker etter en motsats til dem.

– Det er kontrastene mellom materialenes karakter og det formspråket jeg bryter dem ned til, som jeg vil nå; laget derimellom, forklarer hun. For henne handler kontrasten om spenningen mellom den fysiske og psykiske bevissthet, og hvordan disse påvirker hverandre i vår sosiale tilværelse. Det handler om kontrastene i livet. Det åpne – det stengte, ro – uro.