Jon Kleppe
Jon Kleppe ved NTNU. Foto: Jon Are Nilsen

Pris til NTNU-professor

  • Publisert 20.05.15

Jon Kleppe har mottatt prestisjefylt petroleumspris.

Jon Kleppe, professor ved Institutt for petroleumsteknologi og anvendt geofysikk, NTNU,  mottok nylig en høythengende pris fra Society og Petroleum Engineers (SPE). SPE er en bransjeorganisasjon for fagfolk innen petroleumsområdet, og har rundt 130.000 medlemmer over hele verden.

Kleppe har mottatt “SPE North Sea Distinguished Achievement for Petroleum Engineering Faculty». Prisen gis til personer som har bidratt med undervisninger av svært høy kvalitet, excellence i forskning og betydelig bidrag til petroleums-ingeniøryrket og/eller særlig god rådgivning og veiledning av studenter.

I 2014 mottok Jon Kleppe prisen “Oilman of the Year” fra SPE Norge.