Kunstakademiet ved NTNU: Hverdagsliv

Stine Andreassens (23) kunstneriske uttrykk beveger seg mellom medier som tegning, foto, grafikk, maleri og collage. Den største inspirasjonen til arbeidene hennes er hentet fra hverdagen. Motivene kan være hentet fra fotografier, men de trenger ikke nødvendigvis fortelle en spesiell historie eller hendelse.

Maleriene inneholder fargerike flater og abstraherte skygge-/silhuettaktige figurer. I maleriene hennes er flatene, formene og fargekomposisjonen viktige elementer.

Akkurat nå er hun i gang med et silketrykkprosjekt der hun jobber med ulike virkelighetsoppfatninger som tema/utgangspunkt. Silketrykkene vil bestå av en serie portretter. Andreassen kommer fra Valdres og går andre året på Kunstakademiet ved NTNU i Trondheim.

Maleriet som vises her, er laget på mdf-plate, størrelse 360 cm x 240 cm.