konferanse

Prestisjekonferanse til NTNU

Studentorganisasjonen Start NTNU blir i mars 2007 vertskap for den internasjonale forretningsplankonferansen Global Startup Workshop. Den prestisjefylte konferansen har tidligere blitt holdt i blant annet Singapore, Cambridge og i 2006 i Buenos Aires. Nå står Trondheim for tur.

Global Startup Workshop har til nå handlet om å utveksle erfaring fra det å arrangere forretningsplankonkurranser og nettverksbygging.

– Vi ønsker sammen med MIT å ta det et skritt lenger nå i jubileumsåret. Denne tiende konferansen vil også fokusere på hvordan vi kan inkludere de voksende markedene i den tredje verden, og det blir mye fokus på entreprenørskap som hjelp til selvhjelp, sier Start-medlem Svein-Kjetil Haugset. Han er ansvarlig for den norske delen av konferanseprogrammet.