FRISKE PENGER INN I NACRE AS

SINTEF-knoppskuddet Nacre AS seiler i medvind. Ikke bare deltok bedriften på teknologikonferanse i Det hvite hus i februar, men trondheimsfirmaet har også sikret seg 27,5 MNOK i friske penger fra nye og eksisterende eiere.

Med Ferd Venture som ny stor eier har Viking Venture fått en sterk aktør med på laget som skal sikre Nacres suksess i det internasjonale markedet. Nacre AS utvikler, produserer og selger en unik, patentert ørepropp som er utviklet i tett samarbeid med Forsvaret i Norge og Sverige.

Interessen er nå stor fra land som USA, Canada, Storbritannia og Australia, og selskapet forventer å signere flere prestisjefulle internasjonale kontrakter de nærmeste månedene. Viking Venture og Nacre er svært godt fornøyd med å få Ferd Venture med på laget.

Ferd kompletterer og forsterker Nacres eiere, Viking Venture og Sinvent Venture, og tilfører selskapet både kompetanse og nettverk.