Greener Productions vant

  • Publisert 06.02.14

Musikkstudioet Greener Productions vant NTNUs musikknæringspris.

Prisen til Greener Productions ble delt ut under Trondheim Calling Live 2014, heter det på hjemmesidene til Trondheim Calling, som også byr på et intervju med prisvinnerne.

Ifølge trondheimcalling.no mener juryen at prisvinnerne Karl Gøsta Klaseie og Simen Hallset  står i brytningspunktet mellom idealismen og det å drive profesjonelt. De har vært delaktig i å skru den nye lyden av Trondheim.

Ifølge Greener Productions’ hjemmesider vil studioet at det å spille inn musikk skal være en kreativ prosess. Målet er å jobbe i samspill med artister og band som både er fokuserte og målbevisste, men også er åpne for idémyldring og utfordringer.

Prisen er på 25.000 kroner. De andre nominerte var Feat.fm, Berta Sofie Konsertdesign, Skurktur og Verdens Beste Stasjon.