Gemini norgesmester igjen

For andre år på rad har Gemini blitt kåret til Norges beste eksterne bedriftsblad. Prisen ble delt ut under Norsk kommunikasjonsforenings årlige arrangement den 30. mars. Gemini ble berømmet for spenst og nærhet, og for å være aktuelt, interessant og nytenkende. «Gemini er ikke svakt på ett eneste av juryens 18 kriterier. Bladet er seksjonert, planlagt, redigert og gjennomført på høyeste nivå. Prioritering av stoff, presentasjon, vinklinger, innganger, behandling av stoff er gjennomført i alle detaljer. To redaktører er sjansespill, men resultatet viser at de to klarer å tilføre redigeringen dobbel styrke, » var juryens melding til SINTEFs redaktør Åse Dragland (t.h.) og NTNUs Lisa Olstad – som delte redaktørjobben med Nina Tveter i 2005. Nina Tveter fikk dessuten andrepremie på området «Beste journalistikk» for reportasjen «Kunnskapens tre» (Gemini nr. 2, 2005).