NTNU-student olympisk mester

Tiril Eckhoff toppet bronsemedaljen fra tidligere i uka. Onsdag ble hun olympisk mester.

Bærumsjenta Tiril Eckhoff studerer til sivilingeniør ved NTNU. Nå er hun også olympisk mester i skiskyting.

Mandag tok hun bronse under fellesstarten i Sotsji. Onsdag gikk hun to trinn til opp på pallen, da hun ble olympisk mester  etter seieren i mixed stafett.

De andre på laget var Ole Einar Bjørndalen, Tora Berger og Emil Hegle Svendsen, så det er ikke noe å si på selskapet. Men Eckhoff skjøt selv feilfritt og var rask i sporet. Det var en uhyre velfortjent gullmedalje.

Eckhoff har det siste året tatt permisjon fra studiene ved MT Produksjon og produktdesign. Dette har nok bidratt til suksessen ved å gi henne mer tid til skiskytingen. NTNU ønsker henne velkommen tilbake når hun måtte ønske, til et spesialtilpasset studieløp.