Studenter gir råd om energibruk

Blir huset ditt kaldt og trekkfullt når kulda setter inn? Nå kan du få en ENØKassistent hjem til deg og få gratis råd om energieffektivisering. […].

Blir huset ditt kaldt når kulda setter inn? Har du andre ting å bruke penger på enn strømregninga? Nå kan du få en ENØKassistent hjem til deg og få gratis råd om energieffektivisering. Det er studenter ved Energi- og miljøstudiet ved NTNU som har gjennomgått en rekke kurs i energieffektivisering, og gjort ENØK-assistenter av seg for å kunne komme hjem til deg og gi råd om energibruk i boligen din.

Denne uken starter Naturvernforbundets kampanje for energieffektivisering og utfasing av oljefyring i Trondheim, som vil vare fra 9. – 15. oktober. Nytt av høstens kampanje er prosjektet ENØKassistanse, som har hovedmål å bidra med lavterskel rådgivning til husstander i Trondheim som ønsker å bli mer energieffektive. Ordningen skal være ment som en bevisstgjøring om hva som er mulig å gjøre i den enkelte husstand, og er et samarbeid mellom NTNU, Sør-Trøndelag fylkeskommune og TRYG stiftelsen.