Spill(u)kultur på Suhmhuset

Torsdag bør du logge av maskinen og heller gå på et seminar som tar for seg seksuell trakassering i spill.

Spill og spillkultur er blitt et massefenomen, og noe mange av oss har et forhold til.

På sitt beste er spill lærerikt, morsomt og givende. Men også spillhobbyen har sine dystre sider. Du møter alle slags folk online, og ikke alle har de beste hensikter eller velfungerende sosiale sperrer.

Under seminaret Spill(u)kultur tar arrangørene opp seksuell trakassering i online dataspill. Her får du siste nytt om forskningen fra feltet.

Blant innlederne er Silje Hommedal fra UiB, Kristine Ask og Stine Helena Bang Svendsen fra NTNU, bloggerne Maren Agdestein og Stine Moltubakk fra Spillpikene, Birgit Karlsen Segtnan fra Geek Girl Dinners, Marte Hedenstad fra Filmpolitiet og Adrian Tingstad Husby fra utvikleren Krillbite.

Seminaret finner sted i Suhmhuset torsdag 18. september fra kl. 12.00.

Programmet finner du her.