Planlegg hagen i påsken!

  • Av
    Kortnytt publisert 21.03.13
    Tidligere redaktør og skribent i Gemini

Påsken er en perfekt tid for planlegging av vårens og sommerens arbeid i hagen. Det kan være en god investering å bruke litt av ferien til å legge gode hageplaner.

Enten du reiser bort eller blir hjemme, har du antakelig litt tid til overs i påsken. Ønsker du forandring i hagen til sommeren, er det nå du bør gjøre forarbeidet. Snøen fungerer utmerket som et blankt ark – nå kan man se de store linjene i hagen, og det er lettere å forestille seg ønsket resultat.

Ikke trenger det å bli særlig kostbart heller. Med en liten porsjon motivasjon, tid og tålmodighet kan de fleste anlegge en dam eller bygge en skjermvegg på egenhånd. I boka Lag hageanlegg loser SINTEF Byggforsk deg sikkert og forskriftsmessig gjennom byggeprosessen trinn for trinn.