kontorbygg

NY BEDRIFT: Konferanseflyt

  • Publisert 01.06.11

De fleste har vært på konferanser hvor teknologien ikke virker som den skal. Ulike foredragsholdere har presentasjoner i ulike filformater, og konferansemaskinen er ikke særlig samarbeidsvillig. Firmaet Preseria har utviklet et IT-verktøy (Preseria Conference) som sørger for full flyt i presentasjonene. Verktøyet samler inn presentasjonsfilene fra foredragsholderne før eller under arrangementet, og spiller disse – uansett filformat – og med sømløse bytter mellom foredragene.

Mellom foredragene vises automatisk et pausebilde. Dette består gjerne av konferansens egen grafiske profil, noe som gir arrangementet et profesjonelt uttrykk. Etter konferansen lager Preseria Conference automatisk en publiseringsside.

Preseria er en knoppskytingsbedrift fra NTNU.

www.preseria.com