SINTEF populær hos studentene

Resultatene fra den årlige undersøkelsen «The Universum Graduate Survey 2006» er hyggelig lesning for SINTEF-ledelsen. Lista viser at bedriften kommer på tredjeplass når avgangsstudentene på landets teknologistudier blir spurt om hvor de helst ønsker å jobbe.

SINTEF ligger kloss opp i ryggen på «sølvvinner» Hydro, mens Statoil på førsteplass som vanlig ligger i en klasse for seg.

– Det er en ære å komme blant de tre beste når det er Statoil og Hydro vi har foran oss på lista, sier konsernsjef Unni Steinsmo.

– Vi jobber bevisst for å være en attraktiv arbeidsplass. Det er viktig å ha medarbeidere som trives, sier Steinsmo. Hun gir honnør for den flotte plasseringen til alle ansatte i konsernet. Spesielt trekker hun fram Oslo-miljøet.

– Tallene viser at vi har scoret høyere enn vi pleier hos studentene ved Universitetet i Oslo, sier Steinsmo.