Gir deg mattilbudene på mobilen

NTNU-studenter har utviklet en mobilapp som hjelper deg med å finne frem i jungelen av butikktilbud. […]

NTNU-studenter har utviklet en mobilapp som hjelper deg med å finne frem i jungelen av butikktilbud. Det er de tre studentene Njaal Gjerde, Andreas Jørgensen og Stian Bøe ved NTNU som har laget mobilappen «Mattilbud», som er gratis og tilgjengelig for både Android og iPhone-telefoner. Appen skal gjøre det enklere for deg å finne frem i de mange tilbudene som finnes hos de ulike matvarebutikkene, og samler alle tilbudene fra alle matbutikker direkte til din telefon.

Appen ble lansert på Google Play og App Store i slutten av september, og ble laget ut fra studentenes egne behov. Det viste seg at det også var mange andre med samme behov, da appen «Mattilbud» allerede har blitt lastet ned over 11 000 ganger på kort tid. Appen har høstet god rating og tilbakemeldinger fra brukere på iTunes. Studentene vil prøve å få til et samarbeid med butikkene for å få tilbudene lagt ut automatisk, men foreløpig er det studentene selv som legger tilbudene inn manuelt hver uke.