Vettu Hva?

  • Publisert 23.10.15

Du er invitert til å delta i evaluering av en app som forteller deg om kulturarv!

SINTEF IKT deltar i et europeisk prosjekt som undersøker hvordan digitale tjenester kan brukes for å øke interessen for kulturarv. I samarbeid med studenter ved NTNU har vi utviklet ”Vettu Hva”, en mobil app som gir personaliserte anbefalinger om digitale fortellinger knyttet til kulturarv. Vi ønsker å samle synspunkter om ”Vettu Hva” og inviterer derfor brukere av iPhone (4S eller nyere) eller Android smarttelefon (2.3.3 og oppover) til å delta i en evaluering. Ingen forkunnskaper behøves.

For å delta må du være villig til å oppdage og vurdere 5 eller flere fortellinger hver uke i 2-3 uker. Det tar ca. 5-10 minutter å lese/høre/se en fortelling. Akkurat passe lange på bussen på vei til jobben! Fortellingene er relatert til Trøndelag.

Vi arrangerer deretter to gruppeintervjuer for å diskutere erfaringer med ”Vettu Hva”. Begge intervjuer holdes på SINTEF, Strindveien 4 i Trondheim:

  • Mandag 16. november kl. 18.00 – 20.00
  • Tirsdag 17. november kl. 18.00 – 20.00

Det serveres smørbrød og drikke under intervjuene. Har du ikke mulighet til delta på en av disse dagene, vil vi samle tilbakemelding ved hjelp av et spørreskjema på nett.

 

For mer informasjon, spørsmål og påmelding, kontakt: